Brug for et møde?

Fang os på chatten, eller send en mail til [email protected] – så giver vi en kop kaffe!

Kontakt os
Lindholm Brygge 30,
9400 Nørresundby
[email protected]
Følg os

Billedredigering

Få dine billeder behandlet, så de fremstår perfekt!

Vi har arbejdet med billedebehandling i mange år, og ved hvordan de skal redigeres for at fremstå helt optimalt. Der er mange former for billedebehandling, se nogle eksempler nedenfor på de ting vi typisk laver for vores kunder.

Parallax 2D til 3D effekt

Få dine vanlige 2D billeder lavet om til levende billeder i video format. Med denne smarte parallax effekt er det muligt at tage et normalt stillestående billede og bringe til live på en masse forskellige måder. Dette kan fungere som et billigere alternativ til video produktion, hvis man har billeder man ønsker at anvende på en smartere måde, fx til at promovere et produkt i en salgsvideo.

Photo Retouch

At dine billeder ser professionelle og tiltrækkende ud er vigtigt, derfor kan der nogen gange være behov for at rette ting på et billede. Dette kan fx. være urenheder i huden, lys, kontrast, farvemæthed eller andet som behøver en rettelse. Dine billeder er typisk det første man får øje på, i en brochure, på en hjemmeside, et visitkort eller hvor end det måtte være. Hvis du har ordentlige billeder, så får dine kunder også et indtryk af du repræsenterer et ordentligt produkt.

Objekt fjernelse eller tilføjelse

Det er ikke altid det billede man har fået taget, passer helt perfekt til f.eks. ens markedsføring og der er behov for at foretagne ændringer med i forhold til tilføjelse eller fjernelse af objekter, fx. mennesker, træer, bygninger eller lignende.

Fritlægning

Har du en webshop? Så kender du sikkert til problemet med at få dine produkter til at fremstå flotte og rene ved siden af hinanden. Derfor vælger man at fritlægge billederne så kun det egentlige produkt bliver tilbage på en hvid baggrund.