Brug for et møde?

Fang os på chatten, eller send en mail til [email protected] – så giver vi en kop kaffe!

Kontakt os
Lindholm Brygge 30,
9400 Nørresundby
[email protected]
Følg os

Mozo Tattoo

Farve Registrerings System

Mozo Tattoo er et Farve Registrerings System (CRS) til tatovører, som vi har kodet tilpasset til at skulle kunne hjælpe tatovører i Europa med at holde styr på deres tatoverings farver, registrering, udløbsdatoer & nye bestillinger.

Udover at være et system til at overholde de lovmæssige krav fra Sikkerhedsstyrelsen om registrering af tattoo farver, så kommer det også med en lang række nyttige funktioner som Kundekardotek, Lagerovervågning, Notifikations system, Automatisk kvittering m.m

mozotattoo_x2
mozotattoo_x1

Stregkode scanning med
smartphone

En af de ting som gør vores system moderne, og enkelt! Er vores scanner funktion med smartphone, butikken behøver altså ikke at købe noget for at anvende vores system. Det ligger i cloud, derfor betaler man 0,- i oprettelse, ingen ekstra omkostninger, kun din månedlige abonnements pris for at anvende vores system på 149 kr. pr. md.

Prøv det gratis!

Du kan prøve Mozo Tattoo gratis i én hel måned! Hvis du som tatovør gerne vil afprøve vores system, kan du gøre det helt gratis i 30 dage. Der er ingen binding på vores produkt og kan altid opsiges inden udgangen af løbende måned.

mozo_employee_image_bigx2
mozo_employee_image_big
mozo_colors_image_big