Brug for et møde?

Fang os på chatten, eller send en mail til [email protected] – så giver vi en kop kaffe!

Kontakt os
Lindholm Brygge 30,
9400 Nørresundby
[email protected]
Følg os

Visualisering 2D & 3D

Vi laver visualisering i 2D & 3D helt op til 8K opløsning.

Har du et projekt som du skal have visualiseret? Vi kan bringe din ide til virkelighed i betagende kvalitet så det fremstår som var det taget med et kamera. 2D & 3D visualisering kan være en rigtig god måde at fremvise dit projekt, om det en bolig, et byggeprojekt eller en grund. Når den bliver optegnet og bygget med flot grafik bliver det rent og overskueligt for kunden at forholde sig til.

3D visualisering bruges typisk som redskab til ejendomsmæglere til at visualisere projekter som endnu kun er på tegnebrættet. Når kunder skal investere i et projekt giver det mening at kunne fremvise det resultat man gerne vil opnå, på en flot præsentation. Ved at vise det i 3D kan kunden rigtig få en fornemmelse af hvordan det endelige resultat vil fremstå, se materialerne i deres omgivelser, så det bliver nemmere at tage den investeringsmæssige beslutning.

3D visualisering projekt - Kundecase

Se et eksempel på et projekt vi har lavet for en kunde i Pandrup - på et stort ikke istandsat rum som skal laves til kantine. Vi har hjulpet kunden med at få visualiseret for sine kunder, hvordan deres fremtidige kantine vil se ud, for sine udlejere i bygningen.