Microsoft Azure - global platform, der gør det muligt at afvikle applikationer i skyen.

Microsoft Azure

Omdan idéer til løsninger med mere end 100 tjenester til bygning, udrulning og administration af programmer – i cloudmiljøet, i det lokale miljø og i Edge – ved hjælp af værktøjer og strukturer efter eget valg.

Microsoft Dynamics 365

Vær klar til fremtiden

Microsoft Azure er en global platform, der gør det muligt at afvikle dine forretningssystemer og øvrige applikationer i skyen, som i dit eget datacenter. Forskellen er bare at de kører i Microsofts datacentre, i cloud. Du får adgang til traditionelle virtuelle servere; Infrastructure as a Service (IAAS) og en lang række services fx SQL, Web Apps, Biztalk og Backup som køreklare applikationer; Platform as a Service (PaaS). Det hele kan forbindes – også med din lokale infrastruktur – i en sammenhængende løsning.
Microsoft Dynamics Banner

Én portal, administrer alle dine apps

Administrer alle dine programmer i én samlet hub – herunder webapps, databaser, virtuelle maskiner, virtuelle netværk, lager m.m. Brug den grafiske brugergrænseflade eller den indbyggede kommandolinjefunktion leveret af Cloud Shell på Azure Portal.

Image

Tilpas din oplevelse

Brugervenlig konsol, der er udviklet specielt til dig, dit team og dine projekter. Med denne samlede hub forenkles udvikling, installation og administration af dine cloudressourcer. Organiser din portal for at skræddersy dit arbejde og den måde, du arbejder på.

Image

Brug finkornet adgangskontrol

Med rollebaseret adgangskontrol kan du vælge præcist hvem, der kan administrere hvad. Giv eksplicitte administrations- og adgangsrettigheder til konto-, tjeneste- og driftsniveauerne for enkeltpersoner og grupper.

Image

Kombiner tjenester

Vælg mellem mere end 3.000 tjenester fra både Microsoft og vores partnere – mange af dem er gratis. Find programmer, strukturer og skabeloner med åben kildekode samt afbildninger af enkelte og flere virtuelle maskiner. Når du kombinerer disse med Azure-tjenester, kan du hurtigere og nemmere selv skabe effektive løsninger – til en hvilken som helst enhed og cloud.

Image

Hvilke fordele opnår virksomheden?

Med Microsoft Azure, kan du hele tiden kan skrue op og ned for kapaciteten - Samtidig betaler du kun for det, du bruger. Det vil sige: Har din virksomhed med ét brug for mere eller mindre computerstyrke, hukommelse eller opbevaringsplads, kan den få det her og nu – og uden det koster jer ekstra. Alt i alt en samlet løsning som kan skalleres løbende og kan tilpasse din virksomheds behov.

Hvilke platforme understøtter Azure?

Azure kan anvendes til at udvikle og implementere applikationer og tjenester, der kan køre fra skyen eller kan køre lokalt – og på alle typer af enheder. Azure understøtter en række platforme, udviklingssprog og værktøjer. Så lige meget om du anvender Windows eller Linux, SQL Server eller Oracle, C# eller Java, vil dine applikationer kunne afvikles fra Azure.

Azure har 54 topsikrede datacentre over hele verden, som ønsker at udvikle applikationer og tjenester til det globale marked eller til organisationer, der har lokationer over hele verden.
Microsoft Azure Banner 3

Vil du vide mere?

Om Microsoft Azure,
kontakt os for at komme i gang.
Icon