Enterprise Mobility + Security - Forbliv beskyttet og produktiv hvor som helst.

Enterprise Mobility + Security

Forbliv beskyttet og produktiv hvor som helst og på en hvilken som helst enhed med identitets- og intelligensdrevet innovation.

Microsoft Enterprise Mobility + Security

Udvid din sikkerhed med EMS

Microsoft Enterprise Mobility + Security er en intelligent platform til mobilitetsadministration og sikkerhed. Det hjælper med at beskytte vores organisation og styrke vores medarbejdere til at arbejde på nye og fleksible måder.
Microsoft EMS

Identitets- og adgangsstyring

Sørg for sikre forbindelser mellem mennesker, enheder, apps og data. Gør din sikkerhed og produktivitet bedre med en enkelt, holistisk identitetsløsning, der giver dig fleksibilitet og kontrol.

Image

Beskyttelse af oplysninger

Beskyt dine følsomme data overalt, selv når de flytter på sig eller deles. Se og kontroller, hvordan filer bruges med en omfattende og integreret løsning til beskyttelse af oplysninger.

Image

Trusselsbeskyttelse

Opdag og undersøg avancerede trusler, kompromitterede identiteter og skadelige handlinger på tværs af dine lokale og skybaserede miljøer. Beskyt din organisation med tilpasset, integreret intelligens.

Image

Microsoft Endpoint Manager

Få problemfri styring uden kompleksiteten ved migration eller forstyrrelser. Microsoft Endpoint Manager konvergerer Intune- og Configuration Manager-funktioner og -data plus nye intelligente handlinger.

Image

Cloud access security broker

Opnå synlighed i dine skybaserede apps og tjenester, opbyg indsigt med avancerede analyser, og kontrollér, hvordan dine data rejser, så du kan reagere på og bekæmpe cybertrusler.

Image

Interesseret i
Enterprise Mobility + Security?

Kontakt os & hør nærmere.
Icon