Microsoft SharePoint - Jeres mobile, intelligente intranet.

Microsoft SharePoint

Jeres mobile, intelligente intranet.

Microsoft SharePoint

Et bindeled til virksomheden, moderne intranet.

Med SharePoint kan du lave websteder og portaler, hvor du med fordel kan samle viden og samarbejde om indhold både i og uden for din virksomhed og fra enhver enhed. Det er virksomhedens samlingspunkt, intranettet.
Microsoft SharePoint Banner

Enkel deling og problemfrit samarbejde

SharePoint styrker samarbejdet med dynamiske og produktive teamwebsteder til alle projektteams og afdelinger. Del filer, data, nyheder og ressourcer. Tilpas dit websted for at strømline dit teams arbejde. Samarbejd problemfrit og sikkert med teammedlemmer i og uden for din organisation på tværs af pc'er, Mac's og mobilenheder.

Image

Engager og orienter din organisation

Skab sammenhæng, og orienter dine ansatte på tværs af intranettet. Forøg organisationens effektivitet ved at dele fælles ressourcer og programmer på hjemmesider og portaler. Fortæl din historie med flotte kommunikationswebsteder. Og bevar overblikket med brugertilpassede nyheder på SharePoint-startsiden og i SharePoint-mobilapps.

Image

Gør brug af kollektiv viden

Du er kun et klik væk fra det, du leder efter, med effektiv søgning og intelligente metoder til at finde oplysninger, ekspertise og indsigt, så du kan træffe velovervejede beslutninger og foretage de rette handlinger. Med værdifulde forbindelser og samtaler, der opfanges i Yammer, giver SharePoints stærke indholdsadministration din organisation mulighed for at maksimere sin vidensudveksling.

Image

Omdan forretningsprocesser

Sæt fart i produktiviteten ved at omdanne processer – fra enkle opgaver som meddelelser og godkendelser til komplekse driftsmæssige arbejdsprocesser. Med SharePoint-lister og -biblioteker, Microsoft Flow og PowerApps kan du skabe indholdsrige digitale oplevelser med formularer, arbejdsprocesser og tilpassede apps til alle enheder.

Image

Vil du vide mere?

Microsoft SharePoint findes i Office 365 & Microsoft 365,
kontakt os for at komme i gang.
Icon