Microsoft Windows 10 Enterprise - Avanceret sikkerhed & trusselsbeskyttelse.

Microsoft Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise opfylder behovene hos store og mellemstore organisationer ved at give it-fagfolk omfattende enheds- og appadministration.

Microsoft Dynamics 365

Funktioner i Windows 10 Enterprise

Icon
Enhedssikring
Enhedssikring giver dig kontrol over dit miljø med streng adgangskontrol, der beskytter Windows-systemets kerne og forhindrer at malware og apps der ikke er tillid til kan køres på dine enheder.
Icon
Advanced Threat Protection
Windows Defender Advanced Threat Protection (WDATP), med i Windows 10 Enterprise E5, giver mulighed for at opdage, undersøge og udbedre avancerede, trusler og datasikkerhedsbrud på dit netværk.
Icon
Credential Guard
Beskyttelse af legitimationsoplysninger beskytter brugernes adgangsnøgle mod at blive hacket ved at opbevare dem i en sikker, hardwareisoleret objektbeholder.
Icon
Direct Access
Brugere, der anvender domæne integrerede pc’ere med Windows 10 Enterprise, kan ved hjælp af Direct Access få direkte forbindelse til virksomhedens ressourcer. Såvel ingen rigtig forskel på at være i virksomheden eller på farten.
Icon
Enterprise State Roaming
Med ”Enterprise State Roaming” kan indstillinger som fx internet genveje i Internet Explorer og i den nye Edge browser følge dig med rundt på de Windows 10 Enterprise enheder du bruger.
Icon
Windows Hello
Windows Hello er et alternativ til din almindelige adgangskode. Du kan bruge biometrisk genkendelse fx dit ansigt eller pinkode til at validere din identitet.
Icon
BitLocker
Med BitLocker og BitLocker to Go kan du kryptere data på din enhed og dit USB-drev, så de er ulæselige i tilfælde af at du mister din enhed eller USB drev.
Icon
AppLocker
AppLocker stopper uønskede programmer, ved at opstille regler, der forhindrer brugerne i at installere programmer, som er uønskede på netværket.

Interesseret i
Windows 10 Enterprise?

Kontakt os & hør nærmere.
Icon